OVER WEDDINGPLANNER NAOMI

Het plannen van romantische en stijlvolle bruiloften waar de liefde gevierd wordt en waar ruimte is voor verrassende elementen maakt mij gelukkig. Mijn naam is Naomi Grootscholten en ik woon in regio Westland.  

Het is allemaal begonnen toen mijn eigen zus in het huwelijksbootje stapte. Het uitwerken van een uniek concept, onderhandelen met de leukste leveranciers, out of the box mogen denken… het werkt verslavend! Na deze ervaring, zijn de kriebels voor het organiseren van bruiloften niet meer verdwenen en ondertussen puilt mijn kast uit van de trouwboeken en trouwmagazines.

Nog voor het afronden van mijn studie, in de richting van evenementen en communicatie, ben ik vol overtuiging mijn eigen onderneming NAOOMEVENTS gestart. Direct ben ik de Vakopleiding Weddingplanner en verschillende masterclasses op het gebied van weddingplanning, eventplanning en persoonlijk meesterschap gaan volgen. Ik vind het erg belangrijk om professioneel te werk te gaan en om de beste versie van mezelf te worden. Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook helemaal voor en tot op heden resulteert dit in mooie mijlpalen en ervaringen waar ik erg trots op ben.

Naast dat ik dol ben op ondernemen, houd ik ook van lekker eten, lang tafelen met vrienden en familie, buiten zijn midden in de natuur en sporten in een teamsport waarbij je elkaar coacht, helpt en stimuleert om het beste resultaat te behalen. Dit zie je ook zeker terug in mijn werkwijze.

MEERWAARDE

Mijn doel is om met mijn onderneming te streven naar het beste tijdens bruiloften of andere evenementen. Op mijn bruiloften wil ik een intieme en ongedwongen sfeer creëren waar het bruidspaar en de gasten zorgeloos kunnen genieten. Mijn bruiloften wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken, ze stijlvol in te richten en ze bovenal te begeleiden met mijn positieve uitstraling. Hierbij vormen heldere communicatie, openheid en creatief denken de basis. Mijn meerwaarde voor jullie: 

  • Mijn verfrissende en professionele aanpak.
  • Mijn 100 % focus (dus niet in deeltijd). Deze hoeveelheid tijd zorgt voor tomeloze creativiteit waarmee ik een uniek concept kan uitwerken. Dit zorgt ervoor dat de bruiloft intiem én bijzonder mooi wordt! 
  • Het enthousiasme waarmee ik klanten benader.
  • Het denken in oplossingen (van een probleem maak ik een uitdaging).
  • Ik handel vanuit jullie wensen en behoeften en zie jullie absoluut niet als één van de velen.
  • Mijn netwerk bestaande uit de meest unieke en fantastische leveranciers.  
  • Mijn kennis van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden.
  • Lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland.
  • Door de BWPN genomineerd voor de New Talent Award 2017.

Tegenwoordig met het drukke leven van huidige koppels, gericht op werk en duizenden to-do-lijstjes, is een weddingplanner echt geen overbodige luxe bij het organiseren van een bruiloft. NAOOMEVENTS biedt vele verschillende diensten aan die het voor iedereen mogelijk maakt om een professionele weddingplanner in te huren. Neem vrijblijvend contact op via mijn contactgegevens voor een gezellige eerste kennismaking!