WERKWIJZE

NAOOMEVENTS houdt van exclusieve en stijlvolle bruiloften, met veel details. De verschillende services die wij aanbieden, maken het voor veel bruidsparen mogelijk om een professionele weddingplanner in te huren. Daarnaast is het ook erg fijn dat er altijd iemand met bergen ervaring is om op terug te vallen. Indien jullie er voor kiezen om de hele organisatie uit handen te geven dan is het belangrijk dat jullie tussen de onderdelen waarin jullie het budget verdelen een belangrijk deel reserveren voor de weddingplanner. De weddingplanner heeft namelijk de leiding over het organiseren van de hele bruiloft. Uiteraard maken jullie als bruidspaar alle keuzes! Onze weddingplanner maakt het maken van deze keuzes alleen een heel stuk makkelijker. 

KENNISMAKING

Omdat jullie de hele organisatie (of een deel) van jullie bruiloft uit handen gaan geven, is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de weddingplanner. Daarom starten we altijd met een vrijblijvende kennismaking om elkaar te leren kennen en om jullie inspiratie en dromen door te spreken. Na deze kennismaking ontvangen jullie een uniek voorstel op maat. Pas nadat jullie dit voorstel hebben gelezen, nemen jullie een beslissing.

AAN DE SLAG

Samen bewandelen we stap voor stap het pad naar jullie prachtige bruiloft. Er zijn veel aspecten waar jullie onderweg mee te maken krijgen:

  • Hoe ziet jullie ideale bruiloft eruit?
  • Waar willen jullie trouwen?
  • Hoe kunnen jullie de locatie mooi aankleden?
  • Wat voor programma willen jullie?
  • Wanneer en hoe nodigen jullie de gasten uit?
  • Hoe wordt het vervoer voor jullie en voor de gasten geregeld?
  • De logistieke planning (wie, wat, wanneer en hoe).
  • Waar moeten leveranciers aan voldoen?
  • Hoe willen jullie het feest openen?
  • Willen jullie een band, live-artiesten of een DJ?

Dit en nog veel meer zijn zaken waar onze weddingplanner ervaring mee heeft en waar zij jullie mee kan helpen. Per onderdeel gaan we op zoek naar de leverancier die het beste bij jullie past. Denk aan een locatie, een cateraar, een band of DJ, kinderentertainment, een bruidsstylist en nog veel meer. Gezamenlijk denken we over een mooi programma dat tot in detail wordt uitgewerkt. Onze weddingplanner zorgt er voor dat jullie niets vergeten.

BRUILOFT

Ook op de bruiloft zal onze weddingplanner jullie zorgen wegnemen. Jullie hebben geen zorgen over het ontvangst van de gasten, of de leveranciers wel op tijd arriveren en of de bruidstaart wel op tijd geleverd wordt. NAOOMEVENTS zorgt er voor dat zowel de planning als de bruiloft zelf goed lopen en dat alle leveranciers op dezelfde lijn zitten. De bruiloft wordt met aandacht en tot in detail geregeld.

KOSTEN

Het plannen van jullie bruiloft is maatwerk, maar wij begrijpen ook dat jullie graag een indicatie van de prijzen ontvangen. Voor ons is het ook heel belangrijk dat jullie weten waar jullie aan toe zijn als jullie met onze weddingplanner in zee gaan. Let wel: de prijzen die wij noemen zijn een 'vanaf prijs', dit wil zeggen dat jullie na en vrijblijvende kennismaking een voorstel op maat ontvangen per e-mail. Hier kunnen jullie een prijsopgave aanvragen.