WEDDINGPLANNER

Naomi als weddingplanner is jullie persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een stralende bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt.

NAOOMEVENTS is een full service weddingplanbureau. Het gezicht achter het weddingplanbureau is gediplomeerd weddingplanner Naomi Grootscholten. Naomi is als weddingplanner lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen. Hierdoor kan zij die frisse blik van buitenaf garanderen. Onze weddingplanner organiseert stijlvolle en verzorgde bruiloften die prikkelen en een totaalpakket bieden.

BWPN

Bij het organiseren van een bruiloft komen heel wat uren om de hoek kijken. Denk aan al het zoekwerk, het uitspitten van trouwmagazines, eindeloze uren op Pinterest en trouwblogs, telefoneren, locaties bezoeken, diverse afspraken en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te huren. Onze weddingplanner zorgt er voor dat jullie niets vergeten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd. 

Bruidsmeisjes

Naomi zorgt er voor dat jullie een prachtige bruiloft beleven die volledig naar wens is. Uiteraard nemen jullie zelf alle beslissingen. Bij onze service zit onder andere inbegrepen:

 • Brainstormen over de invulling van de bruiloft
 • Persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding
 • Het leveren van ideeën en inspiratie (kennis van de markt)
 • Onbeperkt uren advies van een professionele weddingplanner
 • De organisatie en planning van de bruiloft
 • Het vinden van de leukste en beste leveranciers voor jullie bruiloft
 • Zoeken en vastleggen van schitterende trouwlocaties en accommodaties
 • Onderhandelen met leveranciers en het maken van prijsafspraken
 • Budgetmanagement
 • Assistentie met papierwerk en contracten controleren
 • Gedetailleerd draaiboek maken (planning)
 • Uitvoering van de bruiloft

WAAROM EEN WEDDINGPLANNER

Een weddingplanner is jullie persoonlijke assistent en neemt veel werk uit handen. Hierdoor blijft er voor jullie meer tijd over om te genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Daarnaast heeft een weddingplanner in tegenstelling tot de meeste bruidsparen volledige focus op de planning en organisatie. Bruidsparen hebben vaak nog vele andere dingen aan hun hoofd zoals werk, kinderen en duizenden to-do-lijstjes. NAOOMEVENTS kent de mooiste locaties en veel betrouwbare leveranciers die inspirerende producten en diensten aanbieden. De leveranciers die Naoomevents voordraagt, geven jullie meer garantie op een goed verloop van de samenwerking.

Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen. De bruiloften die ik organiseer, wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken en ze stijlvol in te richten. Deze taak wordt zeer serieus en professioneel genomen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Bruidsstyliste

BRUILOFT VERZEKERING

In Nederland verzekeren we ons voor van alles en nog wat, maar de bruiloft verzekering is nog een redelijk onbekend fenomeen. Bruidsparen nemen vaak de gok dat het allemaal wel goed zal gaan. Maar als weddingplanbureau adviseren wij jullie absoluut om een bruiloft verzekering af te sluiten. Met een bruiloft verzekering begint de bruiloft zonder zorgen en voorkomen jullie dat jullie bruiloft in duigen valt door onvoorziene omstandigheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

DEELPLANNING

Onze weddingplanner kan ook een deel van de organisatie uit handen nemen in plaats van de hele organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.