WEDDINGPLANNER

Naomi als weddingplanner is jullie persoonlijke assistent die jullie zal begeleiden naar een stralende bruiloft waar nog lang over nagepraat wordt.

NAOOMEVENTS is een full service weddingplanbureau. Het gezicht achter het weddingplanbureau is gediplomeerd weddingplanner Naomi Grootscholten. Naomi is als weddingplanner lid van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland en opgegroeid in het nieuwe tijdperk van trouwen. Hierdoor kan zij die frisse blik van buitenaf garanderen. Onze weddingplanner organiseert stijlvolle en verzorgde bruiloften die prikkelen en een totaalpakket bieden.

BWPN New Talent Award 2017

Het organiseren van een bruiloft is een behoorlijke klus waar veel bruidsparen zich op verkijken. Een bruiloft is in feite een groot evenement en bij het organiseren van zo'n evenement komen heel wat uren om de hoek kijken. Denk aan al het zoekwerk, het uitspitten van trouwmagazines, eindeloze uren op Pinterest en trouwblogs, telefoneren, locaties bezoeken, diverse afspraken en zo kunnen wij nog wel even doorgaan. Het is tegenwoordig echt geen overbodige luxe om een weddingplanner in te huren. Onze weddingplanner zorgt er voor dat jullie niets vergeten. Al het geregel wordt tot in de puntjes verzorgd. 

FULL-SERVICE WEDDINGPLANNER

Naomi zorgt er voor dat jullie een prachtige bruiloft beleven die volledig naar wens is. Uiteraard nemen jullie zelf alle beslissingen! Bij onze service zit onder andere inbegrepen:

 • Brainstormen over de invulling van de bruiloft
 • Persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding
 • Het leveren van ideeën en inspiratie (kennis van de markt)
 • Onbeperkt uren advies van een professionele weddingplanner
 • De organisatie en planning van de bruiloft
 • Het vinden van de leukste en beste leveranciers voor jullie bruiloft
 • Zoeken en vastleggen van schitterende trouwlocaties en accommodaties
 • Onderhandelen met leveranciers en het maken van prijsafspraken
 • Budgetmanagement
 • Assistentie met papierwerk en contracten controleren
 • Gedetailleerd draaiboek maken (planning)
 • Uitvoering van de bruiloft

 Bruidsmeisjes

WAAROM ONZE WEDDINGPLANNER

Onze weddingplanner is jullie persoonlijke assistent en neemt veel werk uit handen. Hierdoor blijft er voor jullie meer tijd over om te genieten van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Een huwelijk organiseer je niet elke dag en dat maakt het voor een bruidspaar lastig om echt overal aan te denken. Door onze kennis van de branche en de vele mogelijkheden, weten wij precies waar jullie aan moeten denken. Daarnaast heeft onze weddingplanner in tegenstelling tot de meeste bruidsparen volledige focus op de planning en organisatie. Bruidsparen hebben vaak nog vele andere dingen aan hun hoofd zoals werk, kinderen en duizenden to-do-lijstjes. NAOOMEVENTS kent de mooiste locaties en veel betrouwbare leveranciers die inspirerende producten en diensten aanbieden. De leveranciers die onze weddingplanner voordraagt, geven jullie meer garantie op een goed verloop van de samenwerking. Nieuwsgierig naar de voordelen van een weddingplanner? Check deze 7 voordelen van een weddingplanner! 

Hoe jullie situatie ook is, samen werken we naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen. De bruiloften die ik organiseer, wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken en ze stijlvol in te richten. Deze taak wordt zeer serieus en professioneel genomen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Weddingplanner Zuid-Holland

BRUILOFT VERZEKERING

In Nederland verzekeren we ons voor van alles en nog wat, maar de bruiloft verzekering is nog een redelijk onbekend fenomeen. Bruidsparen nemen vaak de gok dat het allemaal wel goed zal gaan. Maar als weddingplanbureau adviseren wij jullie absoluut om een bruiloft verzekering af te sluiten. Met een bruiloft verzekering begint de bruiloft zonder zorgen en voorkomen jullie dat jullie bruiloft in duigen valt door onvoorziene omstandigheden. Lees hier meer over de huwelijksdagverzekering.

WEDDINGMANAGER

Hebben jullie geen behoefte aan een full-service weddingplanner, maar kunnen jullie wel wat extra hulp gebruiken? Ook dat is mogelijk! Jullie kunnen zelf bepalen welke taken je aan onze weddingplanner overlaat, bijvoorbeeld het regelen van de leukste leveranciers, assistentie met papierwerk of taken van de ceremoniemeester overnemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Weddingplanner Zuid-Holland