Professioneel ceremoniemeester

Hebben jullie nog niet de geschikte kandidaat gevonden voor het ceremoniemeesterschap op de bruiloft zelf of willen jullie geen vriend, vriendin of familie met die grote verantwoordelijkheid opzadelen? Laat dan het ceremoniemeesterschap over aan professioneel ceremoniemeester NAOOMEVENTS. Als professioneel ceremoniemeester denk ik met jullie mee, zorg ik ervoor dat alles op de stralende bruiloft perfect volgens planning verloopt en los ik onverwachte situaties op. Het wordt absoluut een dag om nooit te vergeten! 

Jullie hebben de grote dag al maanden voorbereid, deze moet dus perfect zijn. Met NAOOMEVENTS als professioneel ceremoniemeester voorkomen jullie 'familieruzies' en kunnen jullie en al jullie dierbaren op de bruiloft zelf écht zorgeloos genieten. En dat is heel belangrijk, want jullie geven elkaar maar één keer het ja-woord. Niemand hoeft zich druk te maken om ome Henk die nog van de wc gehaald moet worden, Piet die op een verkeerde plek zit tijdens de ceremonie of dat de leveranciers wel zijn aangekomen en op de juiste plek staan. Laat jullie volledig in de watten leggen! 


Fotografie: Unienk Fotografie

Waarom NAOOMEVENTS als ceremoniemeester?

  • NAOOMEVENTS heeft een goede onderhandelingspositie bij leveranciers ten opzichte van het bruidspaar.
  • Jullie belasten geen vriend, vriendin of familie met deze grote verantwoordelijkheid.
  • Alles verloopt vlot, iedereen weet zijn taken en staat op het juiste tijdstip op de juiste plaats. 
  • Een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken staan centraal. Van een probleem maak ik een uitdaging en dit zien jullie terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. 
  • Ik zal jullie bruiloft begeleiden met mijn enthousiasme en positieve uitstraling. 
  • Klik hier om meer te lezen over mijn meerwaarde voor jullie. 

Kosten ceremoniemeester

Voor de bruiloft gaan we om de tafel en zetten we de puntjes op de 'i'. NAOOMEVENTS is het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers, controleert de gemaakte afspraken en maakt en onderhoudt het draaiboek en de leverancierslijst. De gasten kunnen bij mij terecht voor eventuele vragen, stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Neem voor meer informatie over mijn taken, vragen of een prijsindicatie contact op met professioneel ceremoniemeester NAOOMEVENTS. Iedere bruiloft is anders en dus maatwerk.