CEREMONIEMEESTER

Hebben jullie nog niet de geschikte kandidaat gevonden voor het ceremoniemeesterschap op de bruiloft zelf of willen jullie geen vriend, vriendin of familie met die grote verantwoordelijkheid opzadelen? Dat begrijpt onze weddingplanner als geen ander.

Daarom kan zij ook het ceremoniemeesterschap verzorgen. Onze weddingplanner denkt als ceremoniemeester met jullie mee, zet de puntjes op de 'i', zorgt er voor dat alles op de stralende bruiloft perfect volgens planning verloopt en lost onverwachte situaties op. 

Jullie hebben de grote dag al maanden voorbereid, deze moet dus op rolletjes gaan. Met onze weddingplanner als professioneel ceremoniemeester voorkomen jullie 'familieruzies' en kunnen jullie en al jullie dierbaren op de bruiloft zelf écht zorgeloos genieten. Dat is heel belangrijk, want jullie geven elkaar maar één keer het ja-woord. Niemand hoeft zich druk te maken om ome Henk die nog van de wc gehaald moet worden, Piet die op een verkeerde plek zit tijdens de ceremonie of dat de leveranciers wel zijn aangekomen en op de juiste plek staan. 

WAAROM EEN CEREMONIEMEESTER

Door een professionele ceremoniemeester in te schakelen, belasten jullie geen vriend, vriendin of familie met deze grote verantwoordelijkheid. Door het handelen van onze weddingplanner verloopt alles vlot en weet iedereen zijn taken. De suppliers staan op het juiste tijdstip op de juiste plaats. Bij NAOOMEVENTS staan een creatieve aanpak en oplossingsgericht denken centraal. Van een probleem wordt een uitdaging gemaakt en dit zien jullie terug in unieke en creatieve elementen op de dag zelf. Uiteraard zal onze weddingplanner jullie bruiloft begeleiden met haar enthousiasme en positieve uitstraling. Lees hier meer over onze werkwijze