Overzicht

Een knallende avond met SOL Events

SOL Events

Dat er bij trouwen veel meer komt kijken dan even ‘ja, ik wil’ zeggen, lijkt me een understatement! Het vermaak van de gasten is iets wat je bijvoorbeeld écht niet over het hoofd mag zien! Denk bijvoorbeeld aan een DJ die binnen een mum van tijd de dansvloer laat volstromen! Muziek is eigenlijk onmisbaar op de grote dag, omdat het een enorm belangrijke sfeerbepaler is! Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare en ervaren leverancier die dit deel van de grote dag (naast nog vele andere delen) kan verzorgen.

Laatst zat ik rond de tafel met Ronald Solleveld, eigenaar van SOL Events. SOL Events is een bedrijf met een verfrissende aanpak dat niet alleen geluid verzorgt. Naast muziek verzorgen en verhuren zij ook licht, video en complete drive-in shows in verschillende prijscategorieën én dus voor iedere gelegenheid! Door hun grote netwerk kunnen ze voor iedere gelegenheid een passende DJ inzetten en de locatie omtoveren tot een sprookje (wel een knallend sprookje natuurlijk!). Reken er maar op dat iedereen zijn heupen losgooit!

TIP: denk eens aan een DJ in combinatie met één of meerdere live artiesten zoals een saxofonist, percussionist of zanger(es). Ook hier kan SOL Events jullie bij begeleiden. 

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden en naar wat nu écht bij jullie past? Neem dan contact met mij op!